सीधे मुख्य सामग्री पर जाएं

Bangliniya Bhojpuri Song Lyrics In Hindi, English | Khesari Lal Yadav, Antra Singh Priyanka

Bangliniya Song Is A Latest Bhojpuri Song. 
Khesari Lal Yadav New Song 2021 Download. Bhojpuri Song 2021


Song : Bangliniya 
Singer : Khesari lal Yadav & Antra Singh Priyanka
Lyrics : Akhilesh Kashyap
Music : Raushan Singh
D.O.P. : Santosh Yadav , Navin
Editor : Vivek VFX
Parikalpana - Vivek Singh
Digital : Vicky Yadav 
Producer : Manoj Mishra
Company/Label : Aadishakti Films 

Bangliniya Bhojpuri Gana । Khesari Lal Yadav । Antra Singh Priyanka । Lyrics In Hindi

हेलो !
हम एहि खाने जाबो !
अरे चुप !
हां हां जाबो लेकिन उ अलग बात बा की कुछ खाबो ना !
ई का बोलतानी जी रउवा ?
आ ई गंडो गोल होबे गंडो गोल रे !
आई हो दादा भूत धs लेहलस का ?
ई कवन भाषा बोलतानी जी ?
उड़ी बाबा उड़ी बाबा की बोलछी रे तू ?
..
अरे बाप रे ! लागता की कवनो कs देले बाली सन का ?

हम अईनी कमा के पुरुबवा से धन
तू तs देत बाड़ू जखम उ लगावे मरहम
कवन फसईले बिया जी रउवा के ?
अरे …!
हम अईनी कमा के पुरुबवा से धन
ओह हो हो ..!
तू तs देत बाड़ू जखम उ लगावे मरहम
तोहसे निक बा बंगाल वाला पनिया अरे पनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
आमी बंगाल जाबो और ताड़ा ताड़ी करबो !
कवनो कुछ खिया देले बाली सन का ?
काहे एतना बड़बड़ा तानी ?
की बोलछि रे , एहि खानी आस्बो !
अरे …!

हटs होने हमके धरs ना अकवारी में
मारे के बा डुबकी बंगाल वाला खाड़ी में
हटs होने हमके धरs ना अकवारी में
मारे के बा डुबकी बंगाल वाला खाड़ी में
तs पहिले नदी रही बुझेलs अब नाला
आपन छत छोड़ी फानेलs दुताला
आजी राउर तबियत पानी ठीक बा नु ?
ते हमके रोकबे ?
भालो होखबे गंडो गोल ताड़ा तड़ी !
हे भगवान !
हमरा जान के बुझs ना सवतिनिया रे सवतिनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
आमी निबो ..!
आमी बंगाल जुबी , जुबी ताड़ा तुड़ी कुरुबि !
काहे हई खयेका ठीक नईखे लागत ?

शहर में बोलs कईसे रही अकेला
तहरा से निमन उ तs करेले खेला
शहर में बोलs कईसे रही अकेला
तोहरा से निमन उ तs करेले खेला
की तोहसे निमन अविनाश आ विकाश बाड़े हो
अखिलेश अपना मेहरी के पास बाड़े हो
बोल खेसारी के चुभावs जनि पिनिया अरे पिनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
तs मति मार के भतार के फसवलस रे बंगलिनिया
तनी विवेक जी से सिख लs !
केतना बढ़िया अपना मेहरारू के संघे बाड़े !!

Bangaliniya Bhojpuri Song । khesari Lal Yadav, Antra Singh Priyanka । Lyrics In English

Hello !
Hum Aehi Khane Jabo !
Are Chup !
Ha Ha Jabo Lekin U Alag Baat Ba Ki Kuchh Khabo Na !
E Ka Bolatani Ji Rauwa ?
Aa E Gando Gol Hobe Gando Gol Re !
Aayi Ho Dada Bhoot Dha Lehalas Ka ?
E Kawan Bhasha Bolatani Ji ?
Udi Baba Udi Baba Ki Bolchhi Re Tu ?
..
Are Baap Re ! Lagata Ki Kawno Ka Dele Bali San Ka ?

Hum Aaini Kama Ke Purubwa Se Dhan
Tu Ta Det Badu Jakham U Lagawe Maraham
Kawan Fasaile Biya Ji Rauwa Ke ?
Are …!
Hum Aaini Kama Ke Purubwa Se Dhan
Oh Ho Ho …!
Tu Ta Det Badu Jakham U Lagawe Maraham
Tohse Nik Ba Bangal Wala Paniya Are Paniya
Ta Mati Maar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangliniya
Ta Mati Maar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangliniya
Aami Bangal Jabo Aur Tada Tadi Karbo !
Kawno Kuchh Khiya Dele Bali San Ka ?
Kahe Aetna Badbada Tani ?
Ki Bolchhi Re , Aehi Khani Aasbo !
Are …!

Hata Hone Humke Dhara Na Akwari Me
Mare Ke Ba Dubki Bangal Wala Khadi Me
Hata Hone Humke Dhara Na Akwari Me
Mare Ke Ba Dubki Bangal Wala Khadi Me
Ta Pahile Nadi Rahi Bujhela Ab Nala
Aapan Chhat Chhodi Fanela Dutala
Aaji Raur Tabiyat Pani Thik Ba Nu ?
Te Humke Rokabe ?
Bhalo Hokhbe Gando Gol Tada Tadi !
Hey Bhagwan !
Hamra Jaan Ke Bujha Na Sawatiniya Re Sawatiniya
Ta Mati Maar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangliniya
Ta Mati Maar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangliniya
Aami Nibo …!
Aami Bangal Jubi , Jubi Tada Tudi Kurubi !
Kahe Hayi Khayeka Thika Naikhe Lagat ?

Shahar Me Bola Kaise Rahi Akela
Tahra Se Niman U Ta Karele Khela
Shahar Me Bola Kaise Rahi Akela
Tohra Se Niman U Ta Karele Khela
Ki Tohse Niman Avinash Aa Vikash Bade Ho
Akhilesh Apna Mehari Ke Pass Bade Ho
Bol Khesari Ke Chubhawa Jani Piniya Are Piniya
Ta Mati Mar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangaliniya
Ta Mati Mar Ke Bhatar Ke Fasawalas Re Bangaliniya
Tani Vivek Ji Se Sikh La !
Ketna Badhiya Apna Mehraru Ke Sanghe Bade !!

टिप्पणियाँ

इस ब्लॉग से लोकप्रिय पोस्ट

मेरी भव-बाधा हरौ, राधा नागरि सोइ की संदर्भ, प्रसंग सहित व्याख्या । Meri Bhaw Badha Harau Doha Bihari Lal

"मेरी भव-बाधा हरौ" की संदर्भ सहित व्याख्या इस आर्टिकल में की गई है। जो कि रससिद्ध कवि बिहारी की रचना है। और खास बात यह है कि यह पद्यांश यूपी बोर्ड के 10वीं के हिन्दी के काव्य में "भक्ति" शीर्षक से है। तो अगर आप 10वीं में हो तो आपके लिए ये काम की आर्टिकल है। आपके परीक्षा में आ सकता है।  ये दोहा शीर्षक का पहला "दोहा" है। आपको ढूढ़ने में दिक्कत ना हो इसलिए हर एक "पद" के लिए अलग - आर्टिकल लिखा गया है। (यह आर्टिकल आप Gupshup News वेबसाइट पर पढ़ रहे हो जिसे लिखा अवनीश कुमार मिश्रा ने वे ही इस वेबसाइट के ऑनर हैं) दोहा - मेरी भव-बाधा हरौ, राधा नागरि सोइ । जा तन की झांईं परै, स्यामु हरित-दुति होइ॥ संदर्भ - प्रस्तुत दोहा  हमारी पाठ्य पुस्तक हिंदी के "काव्य खंड" में "भक्ति " शीर्षक से उद्धृत है , जोकि रीतिकाल के रससिद्ध कवि बिहारी द्वारा रचित ‘बिहारी सतसई’ नामक ग्रंथ से लिया गया है। प्रसंग - प्रस्तुत पंक्ति में कवि ने राधा जी की वंदना की है। प्रस्तुत दोहे के कईं भाव हैं तो सभी को लिखा जा रहा है, जिससे समझने में आसानी हो। व्याख्या -   1

ऊधौ मोहिं ब्रज बिसरत नाहीं संदर्भ, प्रसंग सहित व्याख्या । Udhav Mohi Braj Bisrat Nahi Soordas Ke Pad । Up Board Hindi 10th Syllabus

"ऊधौ मोहिं ब्रज बिसरत नाहीं" की संदर्भ, प्रसंग सहित व्याख्या इस आर्टिकल में की गई है। जो कि सूरदास जी की रचना है। और खास बात यह है कि यह पद्यांश यूपी बोर्ड के 10वीं के हिन्दी के काव्य में "पद" शीर्षक से है। तो अगर आप 10वीं में हो तो आपके लिए ये काम की आर्टिकल है। आपके परीक्षा में आ सकता है।  ये पद शीर्षक का सातवां "पद" है। आपको ढूढ़ने में दिक्कत ना हो इसलिए हर एक "पद" के लिए अलग - अलग आर्टिकल लिखा गया है। (यह आर्टिकल आप Gupshup News वेबसाइट पर पढ़ रहे हो जिसे लिखा है, अवनीश कुमार मिश्रा ने, ये ही इस वेबसाइट के ऑनर हैं) Up Board Class 10th "Kavyakhand" Chapter 1 "Surdas"   सूरदास जी का जीवन परिचय - Soordas Ji Ka Jivan Parichay | Biography Of Soordas In Hindi  यूपी 10वीं हिन्दी (काव्य) सूरदास के "पद" शीर्षक के और अन्य पदों को पढ़ें - चरन कमल बंदौ हरि राइ की संदर्भ , प्रसंग सहित व्याख्या । Charan Kamal Bandau Hari Rai Soordas Ke Pad । UP Board 10th Syllabus  अबिगत - गति कछु कहत न आवै का संदर्भ , प्रसंग सहित व्याख्या । A

बलिहारी गुर आपणैं का संदर्भ , प्रसंग सहित व्याख्या । Sakhi । Kabeer Ke Dohe Class 11 Up Board Solutions

प्रस्तुत पद्यांश "बलिहारी गुर आपणैं ‘" का संदर्भ , प्रसंग , व्याख्या , काव्य सौंदर्य तथा शब्दार्थ इस आर्टिकल में लिखा गया है। जो की कबीरदास जी की रचना है , ये छात्रों के लिए काफी मददगार होने वाला है। खास बात यह है कि अगर आप यूपी बोर्ड के 11वीं में हो तो हिंदी के "काव्य" पाठ 1 में "साखी" शीर्षक से है। आपको दूढ़ने में दिक्कत ना हो इसलिए हर एक "दोहे" का आर्टिकल अलग - लिखा गया है। (यह आर्टिकल आप Gupshup News वेबसाइट पर पढ़ रहे हो जिसे लिखा है, अवनीश कुमार मिश्रा ने, ये ही इस वेबसाइट के ऑनर हैं)                               दोहा बलिहारी गुर आपणैं, द्यौहाड़ी कै बार। जिनि मानिष तैं देवता, करत न लागी बार॥ सन्दर्भ - प्रस्तुत पद्यांश हमारी पाठ्य पुस्तक हिंदी के "काव्य खंड" में ‘साखी’ शीर्षक से उद्धृत है, जो साखी ग्रंथ से लिया गया है। जिसके रचयिता कबीरदास जी हैं। प्रसंग - कबीरदास ने प्रस्तुत दोहे में गुरु के प्रति अपनी भावना व्यक्त किया है और महिमा का वर्णन करते हुए उनपर न्यौछावर हो जाने की बात की है।  व्याख्या - प्रस्तुत दोहे में कबीरदास जी गु